وصفة سهلة جدا
اسمها الفطير السويدى
ومقاديرها بسيطة وطعمها خطير
المقادير
4 كوب دقيق
2 كوب زبدة
2 ملعقة صغير بيكنج بودر
من 9 ل10 ملاعق كبيرة مياه بارده للعجن
بيض وفانيليا لدهان الوجه
الطريقة
نضرب كل المقادير مع بعض فى العجانة لغاية مانحصل على عجينة طرية ومتماسكة
بعد كده نبدأ نشكلها زى ماحنا عايزين ونحشيها بالجبنة والعجوة او بالمربى زى ماتحبى
انا حشيت جبنة رومى وجبنة بيضة وعجوة
بعد كده تدهنى الوش بالبيض وتدخليها الفرن
انا خبزتها فى فرن الكهربا على حرارة 200 لمدة تلت ساعة او لغاية ماوشها يحمر
هسيبكم مع الصور وهوضح بالصور ازاى قطعت العجينة وعملت شكل النجمة
★★★★★ B.S.T GROUP ★★★★★
** أرسل مشاركاتك إلى : bst2029@googlegroups.com
★★★★★ B.S.T GROUP ★★★★★
** سياسة مجموعة أفضل **
ــ المشتركون فقط يمكنهم الارسال إلى بريد المجموعة.
ــ عند الرد على رسالة يتم إيصالها لمرسل الرسالة فقط .
** المشاركات التي يتم حذفها من المجموعة **
ــ الرسائل التي ليس لها عنوان أو تحوي رموز التحويل.
ــ الرسائل التي تسئ للأديان أو المذاهب أو الأشخاص.
ــ الرسائل الغير أخلاقية.
ــ الرسائل المكررة.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★
لقراءة رسائل المجموعة من خارج الإيميل :
http://bstgroups.blogspot.com/
★★★★★★★★★★★★★★★★★★
جميع الرسائل تعبر عن رأي مرسلها وليست تمثل وجهة رأي الإدارة.
بريد الإدارة : bst2029.group@gmail.com
★★BST Group - 2009 -2012★★
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق